Termeni si conditii

Va multumim pentru vizitarea acestui website. In scopul acceptarii termenilor si conditiilor de utilizare prezentate mai jos, va rugam sa cititi cu atentie modul de utilizare a acestui website.

Termenii "companie", "Orkla Foods" si "Grupul Orkla" ce apar pe parcursul website-ului se refera la S.C. Orkla Foods Romania S.A. si la oricare alte companii afiliate acesteia. Dumneavoastra se refera la orice persoana care foloseste website-ul.

Orkla Foods face tot posibilul pentru a mentine website-ul actualizat si informatiile corecte. Este posibil totusi ca, in ciuda eforturilor companiei, sa existe in cadrul site-ului informatii incorecte, neactualizate sau neaplicabile unui caz particular. Compania isi declina in mod explicit orice responsabilitate pentru asemenea inadvertente sau omisiuni. Orice decizie luata in baza informatiei disponibile pe acest site se va face pe riscul personal si exclusiv al dumneavoastra.

Orkla Foods isi rezerva dreptul de a modifica website-ul, dreptul de a restrictiona, suspenda sau termina, fara aviz in prealabil, in orice moment, accesul dumneavostra la acest website sau la orice sectiune sau parte a acestuia.

Transmiterea informatiilor catre website-ul Orkla Foods

Comunicatiile electronice fara caracter personal prin intermediul acestui website vor fi tratate ca informatii neconfidentiale si nepatentate. Tot ceea ce transmiteti sau expediati devine proprietatea Companiei si poate fi folosit in orice scop, incluzand, dar fara a se limita la publicitatea si marketingul produselor, orice idee sau concept continute in orice comunicare transmisa prin intermediul acestui website. Nicio astfel de utilizare nu implica vreo compensatie pentru tertii care au transmis informatia.

Prin transmiterea acestor informatii, garantati totodata ca sunteti proprietarul materialului/continutului transmis, ca acest material/continut nu este calomnios si ca folosirea sa de catre Orkla Foods nu incalca drepturile nici unei terte parti si nici o alta lege in vigoare.

Compania nu are nicio obligatie de a folosi informatia primita si nu garanteaza veridicitatea, exactitatea, buna credinta ori caracterul complet al acestor informatii.

De asemenea, Orkla Foods nu isi asuma nicio responsabilitate in cazul in care serviciile sale nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale, in cazul stergerii, pierderii sau imposibilitatii de a stoca informatii din orice motive tehnice care pot aparea din cauze interne sau externe.

Drepturile de autor

Toate drepturile de autor si orice alte drepturi de proprietate intelectuala din toate textele, imaginile sau alte materiale de pe acest website sunt proprietatea Orkla Foods sau sunt incluse prin manifestarea acordului dumneavoastra, in calitate de titular al dreptului de autor, iar pentru folosirea lor in mod gratuit, atat pentru uz personal cat si pentru publicare editoriala, exclusiv in materiale care fac referire la Companie, este necesara mentiunea "sursa: Orkla Foods Romania".

Folosirea materialelor de pe acest website in alt scop, inclusiv comercial sau promotional, in afara materialelor jurnalistice, este interzisa.

Folosirea neautorizata reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi in vigoare.

Materialele de comunicare, in special comunicatele de presa, pot contine declaratii anticipative, si pot fi referitoare la situatia financiara a companiei, strategia de afaceri, planuri si obiective pentru viitor. Asemenea declaratii pot fi identificate in comunicarea companiei cand sunt folosite alaturi de cuvintele "anticipeaza", "considera", "estimeaza", "se asteapta" si alte expresii similare.

Declaratiile anticipative implica riscuri cunoscute si necunoscute, nesigurante, presupuneri si alti factori importanti ce pot cauza ca rezultatele, performanta sau reusitele Companiei, sau ale industriei, sa fie diferite fata de rezultatele, performanta sau reusitele viitoare asa cum sunt exprimate sau cum implica asemenea declaratii anticipative. Avand in vedere aceste nesigurante, este bine ca cititorii sa fie precauti si sa nu puna o baza nejustificata in aceste declaratii anticipative.

Interdictii

Este interzisa orice expediere sau transmitere catre acest website a oricarui material neautorizat incluzand, dar fara a se limita la, materiale care ar putea fi calomnioase, rauvoitoare, obscene, amenintatoare, pornografice sau ilicite in detrimentul Orkla Foods, actiuni ce ar constitui o incalcare a legislatiei in vigoare, a termenilor si conditiilor prezentate pe acest website, cat si a oricarui alt drept legal al individului.